Найсвіжіші новини

нашого дитсадка

День захисту дітей

Літо дітям – на добро, на втіху
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
В нашому дитячому садочку 01 червня 2021 року було організовано і проведено День захисту дітей.
В цей день педагоги всіх вікових груп провели різноманітні форми навчально-виховної роботи з теми: «Літо дітям - на добро, на втіху». Дошкільники мали можливість познайомитись із історією свята та своїми правами, пригадали миті щасливого дитинства.
Для вихованців середньої Б та старшої Б груп була проведена захоплююча музично-спортивна розвага «Країна дитинства».
На денній прогулянці діти прикрашали свої майданчики, пройшли святковим парадом повітряних кульок, брали участь у виставі мильних бульбашок та конкурсі малюнків на асфальті, з радістю співали в караоке, а на завершення влаштували дискотеку.
Діти залишилися дуже задоволені. Такі заходи не лише приносять відчуття щастя дітям, а й сприяють розвитку пізнавальної активності, творчості та співпраці в колективі. Переглянути відео

Пошук мобільний