Найсвіжіші новини

нашого дитсадка

Про проведення занять з евакуації у СЗДО №6

На виконання наказу від 18.02.2022 року № 53- ОД «Про проведення занять з евакуації у СЗДО №6» 18.02.2022 року директором СЗДО №6 Бойко Т.І. було проведено ознайомлення працівників закладу з алгоритмом дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. Визначені відповідальні особи, надані Пам'ятки: «Як підготуватися до НС», «Увага! Евакуація!», «Як поводитись під час обстрілів», «Дії під час та після артобстрілу».

21.02.2022 року у закладі дошкільної освіти були проведенні заняття з практичного відпрацювання заходів щодо евакуації та укриття здобувачів освіти і працівників закладу при виникненні надзвичайних ситуацій, у тому числі військового характеру.

Основним завданням практичного тренування була перевірка готовності працівників та дітей до дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

До участі в тренувальній евакуації було залучено всіх працівників та вихованців закладу дошкільної освіти. Під час евакуації було відпрацьовано:

  • сигнали оповіщення та дії персоналу за ними;
  • дії персоналу закладу з безпечної та швидкої евакуації дітей за межі закладу до бомбосховища.

Евакуація дітей (56 дітей) за межі закладу та персоналу (23 особи) відбулась за 10 хв. після сигналу оповіщення, усі діяли організовано, узгоджено згідно інструкції з евакуації та швидко справились з поставленими завданнями.

 

Пошук мобільний